Iratkozz fel hírlevelünkre...

...így nem maradsz le friss híreinkről, újdonságainkról!

bezár

február
2015
02

3D Optika

3D Optika - Zeiss Relaxed Vision Center!Mivel a 3D Optika kiemelt Zeiss partner és országosan a több száz optika közül csak egy pár helyen van ilyen felszereltség, mint nálunk a látás- és a szemvizsgálathoz, hivatalosan kaptunk is egy minősítést erről.

 

A látásvizsgálatot nem hagyományos módon végezzük, hanem úgynevezett Zeiss i.Polatest és Zeiss Visuphor 500 készülék segítségével. Ezzel a szubjektív módszerrel a legtökéletesebb látást tudjuk elérni. Egy komplex vizsgálat, ami a látás és a szem teljes felmérését teszi lehetővé, a legprecízebb cylinder dioptria és tengely beállítását, a külső szemizmok, a rejtett kancsalság (prizmás korrigálás) és olyan neurológiai dolgok is kiderülnek, amik a látással kapcsolatban panaszt okozhatnak. Ezeken kívül még sorolhatnám, de túlságosan nem szeretnék belemenni, legalábbis nem itt.

 

Az objektív mérést pedig a Zeiss i.Profiler Plus készülékkel készítjük, ami szintén egyedülálló. Ez is egy Zeiss szabadalom, mely objektív módon a legpontosabban határozza meg a fénytörési hibákat (dioptriákat), de ami a specialitása, hogy több pupilla méretnél feltérképezi a szemet. Megmutatja a szem topográfiai térképét (olyan, mint az ujjlenyomat), valamint hogy hol milyen magasabb rendű aberrációk (optikai hibák) rontják a látást főképp szürkületben és sötétben a fénytörési hibán kívül. Ha olyan mértékűek ezek a hibák, akkor a szemüveglencsét a Zeiss ez alapján egyedileg le tudja gyártani, tökéletesítve ezzel a látást minden körülmény között.

 

Szemfenéki képet is készítünk, pupilla tágítás nélkül a leghumánusabb és lekorszerűbb módon, a Zeiss Visuscout 100 hordozható eszközével.

Címkék

Megosztás

Hozzászólások